U bent hier

24 uurs van KVSO

zaterdag, februari 4, 2017 - 9:00am
Verslag: 

Na een winter lang bijna niet in een bootje hebben gezeten, was het weer tijd om naar het 24 uurs van stadskanaal te gaan. Wij hebben hieraan meegedaan met een 2e klasse team (Euros 1) en een 3e klasse team (Euros 2)

Om half 8 stonden we vol goede moed bij de kanoloods, om de tocht naar het noorden te maken. Om 5 voor 10 was de eerste wedstrijd, die meteen gefloten werd door onze deskundige scheidsrechters van Euros 2. Hierna was Euros 1 aan de beurt om hun eerste pot te spelen. Na een eerste helft waarin het gelijk op ging, kwam in de tweede helft toch weer de oude gewoonte van Euros op, om de 1e wedstrijd te verliezen, en hebben we deze uiteindelijk met 3-5 verloren. Dit was voor Euros 1 ook meteen het begin van de pauze, want onze volgende wedstrijd was om 7 uur 's avonds.  In de tussentijd heeft Euros 2 tegen viking, Levitas en Het anker gevaren. Als toeschouwer waren dit hele leuke wedstrijden om naar te kijken, en je zag het team elke wedstrijd beter varen. 

Om 7 uur was Euros 1 weer aan de beurt. Hier begonnen we steeds meer op elkaar ingespeeld te raken, maar ook hier was de eerste helft (3-1) een stuk beter dan de 2e helft (4-3). Na deze wedstrijd was het tijd om lekker pizza's te gaan eten, en mocht Euros 1 weer toeschouwer spelen tot 2 uur 's nachts. In de tussentijd heeft Euros 2 na een hele spannende wedstrijd nipt verloren tegen KVSO A. Hierna mochten ze spelen tegen de windhappers, ook dit was weer een mooie pot om naar te kijken.

Om 2 uur 's nachts mocht Euros 1 tegen de batavier spelen, waarin oud-lid Eva tegenwoordig meespeelt. Altijd leuk om weer eens tegen oud-leden te spelen. Nog leuker om deze na een hele mooie pot ook nog te winnen. Hierna mochten we om half 5 tegen de hydronauten spelen. Deze bleken na een spannende pot toch te sterk voor ons. Om 6 uur was het weer de beurt aan Euros 2 voor hun laatste wedstrijd, tegen MDR. Hier zou ik veel over kunnen zeggen, ware het niet dat ik tegen die tijd zo moe was dat ik er weinig van heb meegekregen. Sorry mensen!

Om half 8 was het tijd voor de laatste wedstrijd van Euros 1, tegen GKV. Hier was het goed duidelijk dat iedereen moe was, in beide teams. Aan beide kanten werden er een stuk meer fouten gemaakt dan als mensen volledig fit waren geweest. Dit is ook te zien aan de hoeveelheid doelpunten deze wedstrijd. Helaas bleek GKV ondanks het slaaptekort toch sterker dan ons, en hebben wij onze laatste wedstrijd met 9-7 verloren.

Al met al was het een hele erg leuk, en vermoeiend, toernooi. 

-Dennis

Fotoalbum: